IMG 4570

Webshop

Tilmeld dig hold direkte

På vores webshop kan du se vores fag og skema samt priser.

Det er også her, du kan tilmelde dig hf-enkeltfag - både fremmøde og e-learning.

Du kan også altid tilmelde sig hos en vejleder. 

 

Er du i tvivl om fag og niveau, så tal med en vejleder først.

 

På AVU (9.-10. klasse) kan du kun tilmelde dig fag/hold via vores studievejledning.

Handelsbetingelser

Her på vores hjemmeside kan du betale for tilmelding til hold i forbindelse med online tilmelding.

Din bestilling af undervisning fra Hfvucroskilde.dk udgør ikke en bindende accept.

En bindende aftale mellem dig som køber og Hf og VUC Roskilde-Køge er først indgået, når vi sender dig en optagelsesbekræftelse. Det betyder at når du har tilmeldt dig et eller flere hold i webshoppen, modtager du en foreløbig kvittering på din tilmelding. Du er imidlertid ikke endeligt tilmeldt før en studievejleder har godkendt din tilmelding. Du modtager en kvittering for din endelige tilmelding, når studievejlederen har godkendt eller afvist den. Beløbet bliver ikke trukket fra din konto før studievejlederen har godkendt tilmeldingen.  Der kan gå op til tre hverdage før du modtager en kvittering fra studievejledningen.

Når du tilmelder dig hold online skal du betale samtidig med din tilmelding.

Du kan ansøge om optagelse på vores forskellige hold. Du kan ikke købe andre ydelser end undervisning. Ud for hvert fag oplyses fagbeskrivelse og adgangskrav.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til vucroskilde@vucroskilde.dk

Betaling

Alle priserne er faste. Undervisning er fritaget for moms.

Vi modtager betaling med Dankort.

De kontooplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er køber og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. 
Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto så snart Hf og VUC Roskilde-Køge optager dig på de valgte hold.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret fra du har betalt for tilmelding til hold. Fortrydelsesretten bortfalder dog, hvis du har påbegyndt dit studie til Online undervisning, dvs. afleveret første opgave.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor Hf og VUC Roskilde-Køge indgik aftalen ved at sende dig en optagelsesbekræftelse. 
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan fortryde og få penge retur, hvis du meddeler os det inden kursusstart. Senest dagen før dit hold starter.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Det kan du gøre ved at ringe til Hf og VUC Roskilde-Køge på 46 30 86 00 og vælge Studievejledningen eller ved at sende en mail: vucroskilde@vucroskilde.dk 

Forbehold for ændringer

Hf og VUC Roskilde-Køge forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for køb på dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.

Videregivelse af oplysninger

På Hf og VUC Roskilde-Køge administrerer vi undervisningen i et studieadministrativt system, som du også får adgang til. Her vil du kunne se dine karakterer, skema, lektier osv. Det er vigtigt at du ved, at du med accept af disse betingelser også giver samtykke til at dit navn, adresse og telefonnummer må vises for andre kursister i vores studieadministrative system. Hvis du ønsker at hemmeligholde disse oplysninger skal du meddele dette til din studievejleder.

;